ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ;


ΟΙ 5 Προτεινόμενοι Νόμοι Για Το 2008
June 13, 2007, 12:51 pm
Filed under: Μεταξυ σοβαρου & αστειου

ΟΙ 5 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2008

Κάποιοι νόμοι είναι βγαλμένοι από τις μάστιγες που σκοτώνουν ανθρώπους και γι’ αυτό το κράτος πρέπει να μας προστατέψει από αυτές.

 

ΝΟΜΟΣ 1ος:  Ληστείες, Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, δράκους (τρελοί για δέσιμο)….

 Έχουμε γίνει ήδη ζούγκλα και βγαίνει κάποιος Ρίνγκο και σκοτώνει καμιά δεκαριά άτομα. Το κράτος αντί να πιάσει τον δράστη βγάζει το νόμο του αλεξίσφαιρου γιλέκου. Γιατί δεν φοράς αλεξίσφαιρο γιλέκο; πάρε μια κλήση 500 ευρό.

 

ΝΟΜΟΣ 2ος: Προβλήματα καρδιάς

Αν προέρχεται από το φαγητό το πρόστιμο θα είναι ειδικά αυστηρό για όσους τρώνε σε γυράδικα, μπουγατσατζίδικα, ταβέρνες, σε εορταστικές αργίες (Αναστάσεως, 1οχρονιά, 1ομαγιά….)…., Επίσης τα νέα ψυγεία θα έχουν απαγορευτικό για μετά τις δώδεκα το βράδυ. Τιμή δεν αναγράφεται

 

ΝΟΜΟΣ 3ος: Για την μη αφαίρεση της προσοχή σου.

Επειδή τα περισσότερα κρούσματα είναι μέσα στην πόλη και ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι ότι είδαμε κάτι πολύ σέξυ να κινείται στο πεζοδρόμιο και έχουμε ανάγκη να το θαυμάσουμε, θα σας επιβάλουμε το νόμο του αντι…βλω..κού χαπιού. Έτσι οι αστυνομικοί πάντα μαζί τους θα έχουν και ένα TOP Model προκλητικά ντυμένο. Αν σε σταματήσουν και εκφέρεις την γνώμη σου κάπως έτσι: <<έλα μωρέ την παλιοσαβούρα>> τότε πάει να πει ότι έχεις πάρει το χάπι σου. Αλλιώς την έφαγες εις διπλούν: 1) γιατί δεν πήρες το χάπι και 2) για σεξουαλική παρενόχληση στο μοντέλο.

 

ΝΟΜΟΣ 4ος:  Καρκίνος

Ο νόμος αυτός εδώ και πολλά χρόνια συζητιέται με αποτέλεσμα το μηδέν, και ελπίζοντας ότι στα επόμενα 1000 χρόνια θα έχει φτάσει στο ένα
Η αρρώστια αυτή είναι πολύ σοβαρή και παλιά, και ένας πολύ σοβαρός λόγος είναι το κάπνισμα. Στα χρόνια που έχουν περάσει δεν έχουμε δει καμιά βελτίωση. Οι καπνοβιομηχανίες λειτουργούν κανονικά και το κράτος συνεχίζει να τα αρπάζει από τους φόρους. Σκεφτείτε ότι στην τιμή που αγοράζουμε το πακέτο, η μισή του αξία και παραπάνω είναι φόρος. Απλά για να μας ρίξουν λάσπη στα μάτια τους αναγκάσαν να γράφουν επάνω κάποιους λόγους που κανένας μας δεν δίνει σημασία. Επέβαλαν επίσης να μην γίνεται διαφήμιση άσχετα αν ο κάθε γονιός κάνει τη δική του διαφήμιση καπνίζοντας μέσα στο σπίτι του. Κουραφέξαλα δηλαδή. Εκεί τι πρόστιμο θα έπρεπε να μας αναλογεί; Και το λέω αυτό γιατί παράλληλα κάνουμε κακό και στους μη καπνιστές. Αλλά μάλλον επειδή το 90% των υπεύθυνων που βγάζουν τους νόμους καπνίζουν, άρα δεν τους συμφέρει να ψηφίσουν κάτι που θα είναι ενάντια τους. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε κάποια εξέλιξη μέσα στο 2008.

 

ΝΟΜΟΣ 5ος: Μελαγχολία

Επειδή το κράτος με όλες αυτές τις αυξήσεις τους φόρους τις αδικίες που μας αγχώνουν όλοι την ήμερα και μας πιάνει μια κατάθλιψη, μας καταλαβαίνει και αποφάσισε με τα λεφτά που θα μαζέψει από όλα τα άλλα πρόστιμα να μας στέλνει με την δική μας επιλογή προορισμού, κρουαζιέρες και ταξίδια αναψυχής με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Επίσης για αυτούς που δεν θα έχουν πολλά Bonus θα τους περιορίζει μόνο στο εξής: Μπουζούκια με όλα τα λουλούδια πληρωμένα συν ποτό (Λουτράκι, Κορπή….)   

 

<< Αυτόν σας τον προτείνω ανεπιφύλακτα και πιστεύω ότι θα τον ψηφίσετε όλοι.>>

 

Θεόδωρος Σγουράκης

 

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: