ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ;


Για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις
June 13, 2007, 1:17 pm
Filed under: Γιατι;

Φίλοι μου πολλοί από εσάς επειδή βαριέστε να διαβάσετε το κείμενο ή δεν το καταλαβαίνετε και νομίζετε ότι είμαι κατά του κράνους. Κάνετε Λάθος. Είμαι κατά της ποινικοποίησης του με αυτό το τρόπο που προσπαθούν να μας το περάσουν. Δεν προσπαθώ να επιβάλω όλους εσάς στο να μην φοράτε κράνος. Απλά να πάρουμε θέση και να μην μας βλέπουν σαν τα πρόβατα που τα πάνε για σφάξιμο. Εμείς είμαστε το κράτος και χωρίς την γνώμη μας βγάζουν άδικους νόμους (και αυτό το καταλαβαίνουμε από το πόσο οι νόμοι είναι μισοτελειωμένοι και στα μέτρα τους). Τι θα πει μου επιβάλουν πρόστιμο και δεν μπορώ να πάω δικαστήριο; Ας δοκιμάσουμε όλοι όταν είναι να υπογράψουμε να γράφουμε κάτω: Επιφυλάσομαι κάθε νομικού μου δικαιώματος. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το δεχθεί κανένας αστυνομικός που θα γνωρίζει τι σημαίνει.

Καταλάβετε ότι σεβόμαστε τον ΕΥΑΤΟ μας και την ΖΩΗ σας γι’ αυτό φοράμε το κράνος. Και όχι με την αιτιολογία ότι είναι ΝΟΜΟΣ.

Ας μαζευτούμε 1.000.000 μοτοσικλετιστές και αφού έχουμε μαζέψει σοβαρές απόψεις και νομοθεσίες από άλλες χώρες να ψηφίσουμε σε σχέση με τη χώρα που ζούμε πως είναι το σωστό. Αλλά να μας δώσουν και την υπόσχεση ότι σε περίπτωση που σκοτωθεί κάποιος σε παράκαμψη ή σε κάποιο ατελή δρόμο ο υπεύθυνος από το δήμαρχο μέχρι τον μηχανικό θα πάει 30 χρόνια φυλακή.

Θεόδωρος Σγουράκης

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a commentLeave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s%d bloggers like this: